Muotoilutoimisto Aarne


TERVETULOA ERININ HUONEESEEN

Kirjoittanut: Annamaija Vesa - - Kommentit pois päältä artikkelissa TERVETULOA ERININ HUONEESEEN

DSC_0014

Topakka neiti Erin, ikää 4 vuotta avaa reippaasti huoneensa oven, ja esittelee innolla prinsessa julisteitaan huoneensa ovesta. Huone on hiljattain valmistunut, omakotitalon yläkertaan ja Erin on itse saanut valita tapetin huoneeseensa.

Pöllötapetista löytyvä punaisen sävy on erityisesti Erinin lempiväri, mutta myös vihreä, keltainen ja kaikki muutkin tapetissa esiintyvät värit ovat hänen suosikkejaan. Hän pitää myös kovasti pöllöistä. Huoneessa on hienosti yhdistetty tapetin värejä erilaisiin tekstiileihin ja vihreä seinän sävy on poimittu tapetista. Huoneen sisustussuunnittelussa Erinillä on ollut apuna äiti Katariina. Huoneen värisävyt toistuvat myös Naapurin koira- matossa, joka on Vallilan mallistosta.

Eriniltä kysyessäni, mitä hän vielä tarvitsisi huoneeseensa on vastaus selkeä: ”Ainakin peilin!”. Niinpä tietenkin! Kuka neiti nyt ei peiliä tarvitsisi. Paikkakin sille katsottiin saman tien. Lisäksi toiveissa on koulupöytä- ja tuoli, myös kirjat ja korut kaipaavat säilytyspaikkaa, joten pientä tuunausta huoneeseen vielä tehdään.

DSC_0004

DSC_0036

DSC_0044

DSC_0066

DSC_0084
Kiitos ihanalle Erinille huoneen esittelystä!