Muotoilutoimisto Aarne

Kun Aarne ensimmäisellä luokalla sai oman kirjastokortin tuli sen allekirjoituksesta ainutlaatuinen. Eipä olisi arvannut, että 18 vuotta myöhemmin se päätyisi yrityksen nimeksi. Näin kuitenkin kävi, kun sisko keksi hyödyntää veljen ainutlaatuista allekirjoitusta omassa yrityksessään. Uniikista allekirjoituksesta syntyi Muotoilutoimisto Aarne.

Muotoilutoimisto Aarnessa koetaan onnen hetkiä, tavataan aitoja tyyppejä ja nautitaan elämän värinästä. Muotoilutoimisto Aarnea vetää Annamaija. Aarnen sisko. Sisustusarkkitehti, yrittäjä, opiskelija, vaimo ja pientalon rakentaja. Innostun hyvinvoinnista, onnellisuudesta ja luovista sisustusprojekteista.

Olen fiiliksissä kun pääsen suunnittelemaan jotain uutta ja erilaista. Muotoilutoimisto Aarne on ”mun juttu”, se saa minut innostumaan, joskus jopa herkistymään. Olen aamuihminen, se on paras aika liikkua, tehdä ja nauttia. Luonto vasta heräilee, avannossa vesi on kylmää ja lenkkipolulla saattaa tulla citykettu vastaan. Olen löytänyt oman polkuni ja nautin. Lue minusta lisää!

Aarnen arvot

AITO

Aidolla tunteella ja sydämellä. Aarnessa omistaudutaan projekteille täysillä, aidosti ja välittäen. Hommia ei jätetä kesken vaan niistä hiotaan timantteja. Aarnessa asiakas on frendi ja frendiä ei jätetä pulaan.

SPORTTISUUS

Räjähdä innostuksesta, anna ajatusten lentää ja flow:n viedä. Mahtavista ideoista voidaan jutella, vaikka kävelypalaverin merkeissä.

ILO

Hommia ei tehdä pipo kireellä vaan hyvällä fiiliksellä. Nauru pidentää ikää ja hepulit on sallittuja. Projektijohtaminen on hauskaa ja neuvotteluissa ei pönötetä.

TASAPAINO

Nauti elämästä. Ja siitä, mitä teet. Fiilistele hetkessä, hyvässä tunteessa. Innostu, elä täysillä ja pidä balanssi – kaikessa! Kuuntele itseäsi ja anna aikaa ystäville, perheelle ja ennen kaikkea itsellesi!

ONNELLISUUS

Onnellisuus tulee pienistä asioista. Arjen tapahtumista, innostavista ihmisistä, kiitollisuudesta, perheestä ja niin monesta muusta. Tiesitkö, että viihtyisä työympäristö lisää ihmisen onnellisuutta ja luovuutta?